Delta i Europride 2018 med ett prideflak

​​​Läs mer om Europride 2018Ett prideflak är bra att ha om ni tänker delta i Europride, som går av stapeln i Stockholm i sommar. På Gopride kan du om du vill hyra ett eget prideflak, med tillbehör. Dels får ni ett flak att stå på, men även en chaufför som kör er, ni får drivmedlet samt ni kan hyra olika ljudsystem att använda er av. Bland annat kan ni hyra olika sorters högtalarpaket, mixerbord, mikrofoner och även få med en egen ljudtekniker. 

Med ett prideflak tar ni er runt hela sträckan som paraden är. På flaket kan ni dansa, sjunga och uppleva en härlig stämning tillsammans med alla andra som deltar i paraden.

Var med på Pride och ha ett eget flak

Pride i Stockholm är något som har skett i snart 20 år och varför inte ta chansen att vara med på ett eget prideflak i år? Ni som är företagare eller en organisation kan besöka Gopride och boka in att ni ska hyra ett flak för Europride. 

När ni hyr ett prideflak så innebär det även att ni antar deras värdegrunder och ordningsregler. Med ett flaket kan ni vara med i paraden, som brukar vara 4 km lång. Denna folkfest är helt underbar att delta i, missa inte att vara med ni också på ett eget flak.

  Se till att visa upp er och er förening eller ert företag i sommar på Europride 2018 och det på ett alldeles eget prideflak.