Smidiga e-handels påsar

E-handels påsar eller postorderpåsar, det är helt enkelt påsar som är enkla att försluta och skicka iväg. Du som är i behov av bra påsar för din e-handel, du bör kolla in www.polypac.se. Detta företag, Polypac, de har en hel del bra produkter utöver påsar. Bland annat erbjuder de:

  • Tejp
  • Sträckfilm
  • Folier
  • Mjölkpapp
  • Byggsäckar
  • Städ och renhållningsprodukter

Om du har butik eller en e-handel, så har de en mängd olika sorters påsar som kan vara bra att ha. Dels då postorderpåsar, dels bärkassar, coffe bag, soft zip, zip påsar och planpåse.

Påsar för e-handel och för butik

När du säljer via nätet, så är det smart att ha så kallade e-handelspåsar. Det för att skicka ut de produkter i som dina kunder beställt.  Fördelen med denna typ av påse är att de är enkla att packa och de är enkla att försluta. De har en självhäftande tejpremsa. Du kan få en eller flera färger på dina påsar samt att det även går bra att sätta din logga eller annat på dem. Påsarna är tåliga och klarar av att transporteras.

Har du vanlig butik, så kan det vara bra att satsa på bärkassar. Även dessa kan du få i olika färger eller med tryck om du vill det.

Många bra produkter hos Polypac

Polypac är ett företag som är ledande inom emballage, förpackning och förbrukningsplast. Hos dem kan du hitta bra produkter för industrier, byggföretag, e-handel, butiker och mycket mer. De har även en hel del inom städ och renhållning för olika branscher. Kika gärna in på deras hemsida för att se hela deras utbud.